| Можно ли любить виртуально? |
| LyUBaS | Дата: Вторник, 06 Ноябрь 2007, 20:04:45 | Сообщение # 16 |
 Капитан
Статус: Offline
| А я вот была влюбилася лет в 15,в смсном чате....даже перня бросить хотела
мы можем помолчать,мы можем петь!стоять или бежать,но всеравно гореть..."Lumen"
|
| |
|
| |
| Соне4ко | Дата: Вторник, 06 Ноябрь 2007, 20:37:42 | Сообщение # 17 |
 Старшина
| а як це "віртуально"???? думаю НІ такого не буває
|
| |
|
| |
| GDR | Дата: Вторник, 06 Ноябрь 2007, 23:55:44 | Сообщение # 18 |
 Майор
| Послухайте, ви тут мабуть дещо плутаєте поняття віртуального кохання. Якщо віртуальне виходить з інтернет-знайомств, то ціль такого кохання - зустрітись в реалі, а далі вже покаже час чи стане воно справжнім. Досить товкти воду в ступі.
|
| |
|
| |
| Irusik | Дата: Четверг, 08 Ноябрь 2007, 16:23:53 | Сообщение # 19 |
 Майор
| если в реале, то все возможно
Женщина которая ценит себя слишком низко сбивает цену всех женщин
|
| |
|
| |
| Киска | Дата: Четверг, 08 Ноябрь 2007, 21:59:38 | Сообщение # 20 |
 Генерал
| GDR а если друг от друга далеко.....тогда ето виртуальная любовь .....но с ней ниче не светит....такой любви нет....то тока влюбленность накручивание ну и т д
Нежная и приятная!!!!!!!!!!!!!
|
| |
|
| |
| GDR | Дата: Четверг, 08 Ноябрь 2007, 22:06:58 | Сообщение # 21 |
 Майор
| але віртуальна, то теж любов. І звідки ти знаєш що в ній нічого не світить? Бувають випадки коли вона переходить у справжню, хоча таке - рідкість
|
| |
|
| |
| Irusik | Дата: Суббота, 10 Ноябрь 2007, 06:59:39 | Сообщение # 22 |
 Майор
| Мечта и действительность сливаются в любви. Но очень и очень редко.
|
| |
|
| |
| Voffka | Дата: Понедельник, 12 Ноябрь 2007, 09:47:18 | Сообщение # 23 |
 Лейтенант
| Ну, настоящей любви не получится, а вот влюбиться в человека - реально. Мы так устроены, что влюбляемся каждый день (это я наверно перегнул, но всё-же). Виртуальная любовь - ЕСТЬ! но она обречена в реале... так устроен РЕАЛьный мир. девушки любят "ушами" - то есть можно писать стихи , романтические истории, интересоваться её персоной и............. она влюбиться в тебя виртуального. ей будет очень интересно с тобой. она будет часами с тобой в нете, она тебе будет рассказывать свои секреты, делиться впечатлениями- короче, она влюбиться в тебя такого, какого ты ей себя нарисуешь. так что, дорогие мои земляки, мое мнение: виртуальная любовь-есть. Добавлено (12 Ноября 2007, 10:47:18) --------------------------------------------- кто не согласен- готов отстоять своё мнение
ЛЮБИТЕ ПРИРОДУ-МАТЬ ВАШУ!!!
|
| |
|
| |
| Киска | Дата: Вторник, 13 Ноябрь 2007, 17:09:56 | Сообщение # 24 |
 Генерал
| если человек рисует себя таким каким хочет в вирте......то конешно влюбляет.........но ....при встречи все ето заканчиваеться потому что он уже не тот кем себя выдавал.....тем более о том что ты Voffka написал,там любит одна персона.....а второй тока влюбляет в себя не имея никаких чувств.....тем более думаю что взаимной любви по вирте нету.........
|
| |
|
| |
| Cherry | Дата: Среда, 14 Ноябрь 2007, 00:14:58 | Сообщение # 25 |
 Капитан
| Voffka, а я все ж думаю що то ніяке не кохання і не закоханість. Просто зацікавленність. Коли людина малює себе занадто ідеальною - щось насторожує. Як у серіалі "Няня" ( хоч ви і не любите серіалів ), нянька говорила хлопчику, коли він в неті комусь сказав, що схожий на Бред Піта : " Дениска зачем ты нёс этот Бред про Пита". Щоб зрозуміти яка людина є насправді і можливо навіть закохатися, треба зустрітися в реалі і поспілкуватися, при чому не один раз (ІМХО)
|
| |
|
| |
| Выдумка | Дата: Среда, 14 Ноябрь 2007, 10:28:14 | Сообщение # 26 |
 Полковник
| Чоловік і жінка, які познайомилися в Інтернеті і закохалися одне в одного після обміну кількома електронними повідомленнями, у реальному житті були чоловіком і дружиною, котрих сімейні проблеми штовхнули на пошук віртуальної розради. А закінчилосься все розлученням. Як пише іспанська газета "La Voz de Galicia", посилаючись на сербський часопис "Zabavnik", обоє вже не могли уявити життя без взаємної підтримки, яку вони надавали одне одному в чаті, повідомляючи про свої проблеми. Він став називати її "моя солодка", а вона зверталася до свого віртуального партнера "принц задоволення". Коли їхні відносини стали досить серйозними, вони вирішили зустрітися - і, о Боже, ілюзія станула як дим! Вони виявилися чоловіком і дружиною, які сварилися щодня і ніколи в житті не називали одне одного ласкавими іменами. Вони відразу вирішили розлучитися, як причину вказавши подружню зраду. Газета повідомляє, що йдеться про подружжя з боснійського міста Зіниця, і зазначає, що воно потребує допомоги психологів, бо прекрасно ладить в Інтернеті, але не уживається "без комп'ютера".
Меня трудно найти, легко потерять и не возможно забыть...
|
| |
|
| |
| malish2 | Дата: Четверг, 15 Ноябрь 2007, 13:40:29 | Сообщение # 27 |
 Полковник
| вот и такое бывает!
Санёк
|
| |
|
| |
| Киска | Дата: Четверг, 15 Ноябрь 2007, 17:40:32 | Сообщение # 28 |
 Генерал
| в нашей жизни бывает всё!!
|
| |
|
| |
| Соне4ко | Дата: Пятница, 16 Ноябрь 2007, 11:50:43 | Сообщение # 29 |
 Старшина
| класна історія! таке буває, але рідко. Тільки не розумію, чому ж вони розлучилися? По-моєму саме життя показало, що їм таки варто бути разом
|
| |
|
| |
| Irusik | Дата: Пятница, 16 Ноябрь 2007, 16:33:26 | Сообщение # 30 |
 Майор
| Наверно одна с причин была ревность, а потом зачем жить вот так как написано в истории.
|
| |
|
|
|