| Ініціатива |
| Cherry | Дата: Пятница, 26 Октябрь 2007, 00:49:10 | Сообщение # 1 |
 Капитан
Статус: Offline
| Мене цікавить хто повинен проявляти ініціативу у стосонках між хлопцем та дівчиною? От познайомились люди, і що далі?? Мені особисто не хотілось би робити все самій. Я при знайомстві, навіть якщо людина мене зацікавила, залишаю лише свій номер телефону, не вважаю за потрібне дзвонити хлопцеві. Але є деякі сором*язливі кадри, які навіть подзвонивши, перекидають обов*язок подальшої розмови на дівчину. Що ви думаєте на цей рахунок? Розкажіть про свій життєвий досвід... Як ви починаєте знайомство...?
Сообщение отредактировал Cherry - Пятница, 26 Октябрь 2007, 00:50:15 |
| |
|
| |
| Dominus | Дата: Пятница, 26 Октябрь 2007, 12:19:05 | Сообщение # 2 |
 Старшина
| Якщо ти відчуваєш, що це та людина, що тобі потрібна, то яка різниця хто зробить перший крок? Під лежачий камінь вода не тече... А втратити людину тільки через якісь недолугі стереотипи буде дуже неприємно. Quote (Cherry) Але є деякі сором*язливі кадри, які навіть подзвонивши, перекидають обов*язок подальшої розмови на дівчину. Якщо людина тобі подобається, то завжди знайдеш що сказати. Це відразу вказує на серйозність намірів. Quote (Cherry) Розкажіть про свій життєвий досвід... Як ви починаєте знайомство...? Інколи я знайомлюсь з дівчатами, іноді вони зі мною знайомляться. Буває так, що я беру в них номер телефону, а буває, що даю свій зі словами: "Захочеш поспілкуватися, дзони!". Добра перевірка - якщо подзвонить, то дійсно я їй цікавий. І кожен раз я переконувався, що те, що я написав вище - правда.
Thing, that doesn't kill me, makes me stronger!!
|
| |
|
| |
| Irusik | Дата: Пятница, 26 Октябрь 2007, 17:03:33 | Сообщение # 3 |
 Майор
| А я некогда не позвоню первая, потому что щитаю, что иницеативу должен проявлять парень, даже если он мне очень понравился ,но соглашаюсь с мнением, что когда я что то сделала не так, то соответствено я должна позвонить (иногда мешает гордость).
Женщина которая ценит себя слишком низко сбивает цену всех женщин
|
| |
|
| |
| GDR | Дата: Пятница, 26 Октябрь 2007, 23:29:00 | Сообщение # 4 |
 Майор
| згоден, що все-таки частіше це повинні робити хлопці (що вони і роблять) - але дівчатам, які вважають, що нижче їхнього достоїнства проявляти ініціативу - великий АНТИРЕСПЕКТ!!! Quote (Cherry) не вважаю за потрібне дзвонити хлопцеві Ось приклад нехорошого стереотипу який у нас склався.Чому саме від нас ви чекаєте цих ініціатив? Самим соромно? Впадло? Важко? Не вистачає духу? Думаєте хлопцям приємна така ваша пасивність?! Quote (Cherry) Але є деякі сором*язливі кадри, які навіть подзвонивши, перекидають обов*язок подальшої розмови на дівчину. Ну так на те ж вони і сором'зливі . А то подавай вам все й одразу: і щоб подзвонили перші і "розважали" по телефону постійно...
|
| |
|
| |
| Cherry | Дата: Суббота, 27 Октябрь 2007, 13:51:50 | Сообщение # 5 |
 Капитан
| Quote (GDR) Чому саме від нас ви чекаєте цих ініціатив? Самим соромно? Впадло? Важко? Не вистачає духу? Думаєте хлопцям приємна така ваша пасивність?! Тому що, якщо хлопець дзвонить першим, то я розумію, що він мною зацікавився. А потім уже не важливо хто кому буде дзвонити чи писати. Quote (GDR) дівчатам, які вважають, що нижче їхнього достоїнства проявляти ініціативу - великий АНТИРЕСПЕКТ!!! Якщо дівчина вважає, що це нижче її достоїнства, то вона дуже високої думки про себе. А з такими людьми важко зустрічатися, тож треба подумати чи варто їй взагалі дзвонити. Quote (Dominus) даю свій зі словами: "Захочеш поспілкуватися, дзони!". Добра перевірка - якщо подзвонить, то дійсно я їй цікавий. Так і я роблю
|
| |
|
| |
| Киска | Дата: Понедельник, 29 Октябрь 2007, 17:34:10 | Сообщение # 6 |
 Генерал
| Я считаю что впервые и в последующие разы инициативу должен проявлять парень.......но ето когда нить в очень неисходной ситуации можно проявить ее мне........))
Нежная и приятная!!!!!!!!!!!!!
|
| |
|
| |
| Zolo-BASKETBOLIST | Дата: Вторник, 30 Октябрь 2007, 08:08:48 | Сообщение # 7 |
 Полковник
| Ну звісно перший повинен прояляти ініціативу хлопець,але і дівчина не повинна просто стояти і слухати.Теж повинна допомагати хлопцю.
нИма
|
| |
|
| |
| Киска | Дата: Среда, 31 Октябрь 2007, 14:36:34 | Сообщение # 8 |
 Генерал
| конешно.....но уже после парня!!!
Нежная и приятная!!!!!!!!!!!!!
|
| |
|
| |
| jackonzolo | Дата: Среда, 31 Октябрь 2007, 17:22:52 | Сообщение # 9 |
 Полковник
| а якщо вам наприклад дуже подбається хлопець, ви йому дали номерок і кажете: "Захочеш поспілкуватися, дзони!". І ви чекаєте, чекаєте, чекаєте. Вважаєте це правильно?
|
| |
|
| |
| Cherry | Дата: Среда, 31 Октябрь 2007, 17:57:57 | Сообщение # 10 |
 Капитан
| Quote (jackonzolo) Вважаєте це правильно? Так, подзвонить - я йому не байдужа, не подзвонить - ................., ні, в будь-якому разі подзвонить
|
| |
|
| |
| jackonzolo | Дата: Среда, 31 Октябрь 2007, 18:08:45 | Сообщение # 11 |
 Полковник
| а якщо не подзвонить?
|
| |
|
| |
| Zolo-BASKETBOLIST | Дата: Среда, 31 Октябрь 2007, 18:59:34 | Сообщение # 12 |
 Полковник
| Киска, А чого після???Може хлопець трохи соромиться?Що дівчина не може почати першою?Тим паче коли хлопець їй подобається!!!
нИма
|
| |
|
| |
| jackonzolo | Дата: Среда, 31 Октябрь 2007, 19:12:44 | Сообщение # 13 |
 Полковник
| Quote (Zolo-BASKETBOLIST) Киска, А чого після???Може хлопець трохи соромиться?Що дівчина не може почати першою?Тим паче коли хлопець їй подобається!!! ото ж бо й воно
|
| |
|
| |
| Zolo-BASKETBOLIST | Дата: Четверг, 01 Ноябрь 2007, 08:09:54 | Сообщение # 14 |
 Полковник
| А то ж буває таке що хлопець ну дуже вже сором"язливий............А дівчина бачить все це і продовжує далі дивитися на хлопця і мовчати,чекаючи чогось від нього.
нИма
|
| |
|
| |
| Cherry | Дата: Четверг, 01 Ноябрь 2007, 18:03:03 | Сообщение # 15 |
 Капитан
| Ну в такому разі, можна вже і самій проявити ініціативу, але головне не перестаратись. Просто цих сором*язливих важко зрозуміти, чи він просто соромиться, чи ти його взагалі не цікавиш... Quote (jackonzolo) а якщо не подзвонить? У мене ще такого не було..., але я думаю, тоді ясно, що хлопець не зацікавлений у подальшому спілкуванні.
|
| |
|
|
|